HTM

HTM

Zo de voetballer, zo de bedrijfsleider: sterk als beton!
 
WimHTM5.jpg   WimHTM4.jpg   WimHTM3.jpg  WimHTM1.jpg
 

HTM BETONWEREN is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van ter plaatse gestorte betonkelders, zwembaden, funderingen, keerwanden en andere betonwerken.

De activiteiten van de firma richten zich zowel tot particulieren als tot industriële bouwwerken. HTM Betonwerken is gevestigd in de Poeierstraat 18 in Balen-Wezel.

 

16 jaar geleden - in 2005 - startte Wim Maerschalk de firma HTM Betonwerken op. Als je de referenties en foto's van realisaties van de firma er even op naslaat op www.htmbvba.be dan zie je meteen tot wat de firma is uitgegroeid. Indrukwekkend.

 

Bedrijfsleider Wim Maerschalk was een talentvolle voetballer. Wim doorliep de jeugdreeksen van SV Mol en stootte er door tot het eerste elftal. Daarna speelde Wim voor Verbroedering Meerhout en Witgoor Sport, telkens 5 seizoenen. Hij besloot zijn actieve voetbalcarrière bij V. Balen. Wim was een aanvaller die over een stevige "gabarit" beschikte, sterk als beton! Menige verdedigers en doelmannen kunnen er over meespreken. En meermaals kruiste Wim de voetbaldegens met Wezel Sport! Zoals blijkt uit bijgaande krantenartikels uit de oude doos, 2002!

 

Wie plannen heeft om te bouwen, een zwembad aan te leggen, of wat dan ook waar beton aan te pas komt, contacteer HTM Betonwerken op www.htmbvba.be en kijk geregeld het Instagram-account @htm.betonwerken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!