Meubelen Odrada

Meubelen Odrada

 

WS-Odrada1.jpg     WS-Odrada3.jpg    WS-Odrada.jpg

Een van de meest trouwe sponsors van onze club is Odrada Interieur. Reeds in de jaren 90 van vorige eeuw prijkten de oranje-blauwe borden met de firmanaam van het Balens familiebedrijf in ons stadion in de Balen-Neetlaan.

De firma - Meubelen Odrada - werd door Nand Van Hove in 1946 opgericht als een eenmanszaak schrijnwerkerij-meubelwinkel. Thans voert reeds de derde generatie het bewind over een bloeiend familiebedrijf dat in de top 10 van de Belgische meubelwinkels staat. Odrada Interieur is gespecialiseerd in meubelen, woondecoratie, kantoor, maatkasten en keukens.

Aan de Molsesteenweg 46 in Balen bouwde de familie Van Hove 40 jaar geleden een showroom die thans meer dan 20.000 vierkante meters bestrijkt. 

Wie op zoek is naar meubelen, zijn of haar woning/kantoor wil inrichten of kasten op maat wil laten maken neemt meteen een kijkje op de overzichtelijke website 

Of breng zeker een bezoek aan de toonzalen aan de Molsesteenweg 46 in Balen, een vlekkeloze service en familiale gezelligheid staan er centraal!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!