Wezels trio uitgewuifd door Desselse Supporters

Wezels trio uitgewuifd door Desselse Supporters

Wezels trio werd uitgewuifd door Desselse Café Sportlokaal

fototrioWezel161020.jpg

(De drie Wezelse aanwinsten Kevin Janssens, Kurt Remen en Wouter Vosters, spelers met een groot Dessels verleden, werden verrast door de uitbaters van het Sportlokaal met een mooi spandoek)

Vorige zondag werden drie spelers van Wezel in de bloemetjes gezet door de uitbaters Isabelle en ‘Guppie’ Geys van het Desselse Sportlokaal. Het moment kon niet beter gekozen worden na de 0-5-winst tegen Retie. “Een erg leuk en sympathiek gebaar voor ons wat we niet vlug zullen vergeten. We komen er regelmatig over de vloer voor een pintje na de training. Een erg mooi geste was dat”, zegt een gelukkige Kevin Janssens. Hij en zijn maats zetten in de Desselse Kolkstraat vaak een boompje op over - jawel - voetbal, samen met onder meer andere vaste stamgasten zoals Mark Broeckx, Chris Mariën en Dirk Geerinckx.

Kroegbazin Isabelle, die het café al zeven jaar uitbaat, kreeg het idee van het spandoek na de kampioenstitel van Club Brugge. “Toen dook er in ons café een mooie grote foto op van een rasechte Anderlechtsupporter die een beetje gejend werd met een truitje van Club Brugge. Vanaf het één kwam het ander en groeide het idee om een spandoek te maken voor de drie sympathieke sjotters van Dessel, die hier al sinds lange tijd over de vloer komen. Door de coronatijden kregen ze geen waardig afscheid bij hun club en dat was jammer. Ik heb dan ook niet getwijfeld om me achter dit idee te scharen. Weldra verhuist het spandoek naar hun huidige club Wezel Sport.” Onze club dankt uitbaatster Isabelle van harte voor dit mooie gebaar. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!