28/09: U15 FC Wezel Sport

28/09: U15 FC Wezel Sport

Wat een start voor ons U15-team: 12 op 12!

DSC00214.JPG

 
Na vier wedstrijden in de competitie prijkt ons U15-team op kop van het klassement. Kan ook moeilijk anders want de ploeg won alle wedstrijden! En hoe! 2-9 op Oud-Turnhout, 0-11 op bezoek bij de buren van Verbroedering Balen, 6-3 thuis tegen Heultje en 11-2 thuis tegen Kasterlee.
Hoog tijd om hen in de kijker te zetten en hun coach Lindsay Caro aan het woord te laten. Lindsay is een nieuwe coach binnen onze jeugdwerking. Ze kreeg een bont gezelschap van jongens én meisjes onder haar hoede, uiteraard spelers die al langer lid zijn van onze club maar ook een flink aantal spelers en speelsters die onze club zijn komen versterken in het tussenseizoen. 
 
Hoe verliep de voorbereiding, Lindsay?
In de voorbereiding was het een kwestie om antwoorden te vinden op de vragen: wie, wat, waar, hoe? Omdat het voor iedereen nieuw was, veel nieuwe spelers, spelers van andere ploeg(en) die hier samen vallen, ikzelf als nieuwe trainster. Jammer genoeg hebben we niet de geplande voorbereiding kunnen doen door de Covid-19. Veel voorbereidende wedstrijden werden geannulleerd, maar we hebben zo snel als mogelijk de draad weer opgepakt en volle bak opnieuw met de voorbereiding begonnen. Gelukkig hebben we toch 2 wedstrijden kunnen spelen zodat ik kon zien wat de jongens en meisjes in hun mars hadden, welke positie bij hen paste.

 

Wat verwachtte je er vooraf van?

Persoonlijk had ik niet gedacht dat we zo’n vliegende start gingen nemen, maar ik ben wel trots dat we na 4 speeldagen 12 op 12 hebben gehaald en als enigste ploeg op kop staan. Na eerder voorzichtig te zijn ben ik wel blij met het resultaat wat ik op veld zie, de ploeg speelt perfect samen en de sfeer zit er heel goed in, wat voor mij ook een meerwaarde is. Dit resultaat doet deugd zowel bij mij als de spelers maar ik heb hen gewaarschuwd dat we elke week op onze hoede moeten zijn en blijven werken en groeien in ons spel met hier en daar wat werkpunten.

 

En wat verwacht je nog?

Ik verwacht een verdere ontwikkeling van al mijn spelers/speelsters en wil proberen iedereen op een hoger niveau te krijgen wat zal resulteren in nog mooier voetbal. Enkele spelers hebben zich reeds kunnen bewijzen in de U17. Het is mijn doel dat elk individu zich in de kijker kan spelen met het oog op hun verdere toekomst. Ik wil graag mijn spelers/speelster een groot compliment geven op basis van wat ik week in week uit zie en hoop dat we dit verder samen kunnen verderzetten. En ik wil zeker ook onze supporters, een heel belangrijke pion, bedanken voor de wekelijkse massale opkomst en ondersteuning.

 

Mooie woorden, Lindsay, en nog veel succes voor jou en uiteraard voor je team!

 

Op de foto herkennen we van links naar rechts:

Bovenste rij: Werner De Backer (afgevaardigde) – Jielke Willems – Joël Kulu – Felien Boermans – Rik Berghmans – Yusuf Akar – Matteo De Backer – Kazim De Bie – Berre Fiers – Lindsay Caro (coach).

Middenste rij (geknield): Dylan Astashonak – Seph Lodewijck – Dries Daniels – Lars Molenbergs – Milan Zvicer.

Onderste rij (zittend): Pieter-Jan Uytterhoeven – Tibe Schillebeekx – Lander Geys – Reno Britton.

 

 

Foto: Huisfotograaf Patrick Volders.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!