16/09: Kobe Stokmans

16/09: Kobe Stokmans

Kobe Stokmans pakt meteen een eerste basisplaats!

 

 

Stokmans_Kobe.jpg

 

Na de eerste competitiewedstrijd zetten we Kobe Stokmans als eerste speler dit seizoen "In de kijker". Kobe is één van de vele nieuwkomers in onze club maar paste zich heel snel aan.

 

"Het is me erg meegevallen bij Wezel Sport. De onderbreking in de voorbereiding wegens de coronamaatregelen was niet ideaal. Maar dat was voor andere ploegen ook zo. In de kern zijn veel spelers aan mekaar gewaagd, éénieder gaat natuurlijk uit van zijn eigen sterkte. We houden mekaar scherp, er is een gezonde concurrentie", aldus de 25-jarige Kobe, die beroepshalve ‘project engineer’ is in de technische voorbereiding van bouwwerken. 

 

Kobe speelde als beginnend ‘sjotterke’ bij AC Tervant en Taxandria Paal. "Ik kwam heel snel bij Thes Sport terecht waar ik de jeugdrangen doorliep en tot mijn 20ste speelde. Dan speelde ik 1 seizoen voor Weerstand Koersel, de club die we recent uitschakelden in de 1ste Ronde van de Beker van België. Daarna speelde ik 3 seizoenen bij Herk FC, ook in 1ste Provinciale. En vorig seizoen kwam ik uit voor Zwaluwen Olmen waarmee ik mee de opgang van 3de naar 2de Provinciale bewerkstelligde."

Tijdens de voorbereidingswedstrijden toonde Kobe zich aan de Wezel Sport-supporters - en uiteraard ook aan onze coaches - als een harde werker die het iedere verdediging erg lastig maakt. Blijven doen, Kobe!

 

Kobe behoort tot een echte voetbalfamilie. Zijn ouders en grootouders volgen al heel zijn carrière op de voet. Ook vorige zaterdag tekenden zij present bij de openingswedstrijd tegen Oppuurs. En uiteraard waren ook zij zeer tevreden over de prestatie van Kobe, én voor de eerste drie belangrijke punten voor onze ploeg!

Sinds enige tijd verliet Kobe Limburg en woont nu met zijn vriendin Kateryna - vorige zaterdag ook aanwezig - in Oud-Turnhout.

Nog veel succes bij onze club, Kobe!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!