KSK Ronse - KFC Wezel Sport A 1-3

KSK Ronse - KFC Wezel Sport A 1-3

KSK Ronse

1 - 3

FC Wezel Sport

Datum

8 augustus 2021 16:00

Accommodatie

Onbekend

Op het nieuwe kunstgrasveld van KSK Ronse hadden onze jongens geen studieronde nodig. In de 4' stuurde Nico Hoes op rechts Mart van de Gevel diep, Mart schoof de bal netjes in de voeten van Kevin Oris die de 0-1 op het bord zette. En na een kwartier werd de voorsprong zelfs verdubbeld. Jarne Mols werd tot 2 maal toe afgestopt door thuisgoallie Van Brussel. Jarne trapte zelf de hoekschop die er op volgde, Wouter Vosters knikte binnen: 0-2!
Aan de overkant miste thuisspits Kouame de aansluitingstreffer, hij trapte in het zijnet. Even na het half uur kreeg Wout Bastiaens een (te) zware duw in de rug bij een doelrijpe kopbalkans, op hoekschop van Jarne Mols. Op slag van rust counterde onze ploeg via Mart van de Gevel, via Kobe Stokmans werd Bart Kolen in schietpositie gebracht. Zijn schot zoefde naast.
Ons team controleerde ook bij het begin van de tweede periode. In de 52' werd Mart van de Gevel foutief gestuit in de 16. Mart trapte de elfmeter zelf beheerst binnen: 0-3. Op het uur werd onze doelman Glenn Baeten bij een botsing geveld, in die fase stuitte de bal tegen de doelpaal. In de 68' kwam de thuisploeg toch tot scoren, Itoua milderde tot 1-3. In het slotkwartier deed ons team meer dan de voorsprong verdedigen. Jens Driesen (schot), Kjell Ven (2 doelpogingen in dezelfde fase) en in de slotminuut nogmaals Kjell Ven (schot) hadden kansen op nog meer doelpunten.
1-3, knappe en verdiende uitzege bij de 2de Nationaler KSK Ronse. 
In de 3de Ronde ontvangen we RFC Huy (3de Nationale) in ons eigen stadion in de Moresnetlaan.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!