Wezelse routiniers hebben geen problemen met Bornemse jonkies

Wezelse routiniers hebben geen problemen met Bornemse jonkies

FC Wezel Sport

5 - 0

KSV Bornem

Hoes Nico (intikker)
4'
15'
Bigdad
19'
39'
46'
El Hajoui
Deraeymaecker
50'
Elouargahi
65'
75'
Bachar
80'
Bachar
85'
Bigdad
Verheyen
85'
Nyarko
De Wachter
89'

Competitie

1

Datum

2 april 2022 19:00

Scheidsrechter

Lenn Fauconnier

Accommodatie

Cmp : KFC Wezel Sport

Leider Wezel pakte - zoals verwacht - een gemakkelijke zege tegen het veroordeelde en het jonge KSV Bornem en dat mogen we letterlijk nemen.  De bezoekende kern bestond immers uit niet minder dan 7 tieners en de overige spelers waren prille twintigers. De machtsverhoudingen waren dan ook groot zodat onze blauwhemden probleemloos deze wedstrijd met 5-0 wonnen. Ook onze naaste achtervolgers pakten de zege (uitgezonderd Kontich) zodat het ongemeen spannend blijft bovenaan met ASV Geel als wellicht de meest te duchten tegenstander. De Gelenaren volgen op 4 punten maar hebben nu woensdag (in Vosselaar) immers nog een wedstrijd tegoed. De kans lijkt groot dat op de voorlaatste speeldag (zondag 24 april vanaf 15 uur) zal gestreden worden voor een rechtstreeks titelduel tussen Wezel en Geel. Maar zo ver is het nog niet want er moeten nog punten gesprokkeld worden door beide clubs. En er volgt ook nog een slotwedstrijd van Wezel op het veld van subtopper Ternesse.

Thuistrainer Sepp De Roover kon niet rekenen op het geschorste duo Kevin Oris en Kjell Ven, maar gelukkig kon Nico Hoes gerecupereerd worden en ook Sten Janssen verscheen terug aan de aftrap. Bezoekend trainer Daniël De Sager moest in extremis nog 4 jonge beloften aan zijn kern toevoegen zodat de gemiddelde leeftijd net geen 20 jaar was.

Nummer 28 voor Mart

De bezoekers kregen al na een handvol minuten een eerste doelpunt binnen. Het was Yentl Geathofs die vanop links een voorzet verstuurde en na een borstassist van  Mart Van de Gevel legde Nico Hoes de bal mooi binnen. Wezel bleef gevaarlijk maar kende wat pech met een knal van onze topschutter Mart, die via de 16-jarige doelman en de deklat in hoekschop ging. Ook luttele minuten later na een strakke  voorzet van Mart werd die poging via Nyarko ei zo na (lat) in eigen doel gedropt. De dubbele Wezelse voorsprong kwam er toch toen een knal van Hoes onschadelijk werd gemaakt door de doelman, maar het was Stokmans die  in de rebound raak trof. Af en toe kwamen de bezoekers ook in beeld, maar het was Wezel dat de kloof groter maakte want na hoekschop van Kevin Janssens scoorde Mart mooi  met de kop en dus 3-0.

In de herneming was het Stokmans die voor het eerste gevaar zorgde na vrijschop van Kevin Janssens maar daarna hield Wezel de voet wat van het gaspedaal. Even voorbij het uur was het andermaal Mart die ook zijn tweede doelpunt inkopte na prima voorbereidend werk van ‘Rico’ Pellegriti. Voor Mart meteen zijn 28ste seizoenstreffer. In de slotminuten maakte Kevin er nog 5-0 van na een mooie solo.

Volgende zondag trekt zondag richting Bevel met als enige optie de 3 punten pakken. Wij duimen alvast.(svh)

FC WEZEL SPORT: Baeten, Pellegriti, Kolen, Vosters, Mols, St.Janssen (80’ Laenen), Stokmans, K.Janssens, Gaethofs (70’ Conneh), Hoes (65’ Dekort), Van de Gevel. Overige wisselspeler: Van Doninck.

KSV BORNEM: Laevaert, Noël, De Man, De Strooper, De Clercq, El Madani, El Hajoui (46’ Deraeymaecker), Elouargahi, Bachar, Bigdad (85’ Verheyen), Nyarko (85’ De Wachter). Overige wisselspeler: Verhoeven.

DOELPUNTEN: 4’ Hoes 1-0, 19’ Stokmans 2-0, 39’ en 65’ Van de Gevel 3-0 en 4-0, 89’ K.Janssens 5-0.

GELE KAARTEN: 15’ Bigdad, 50’ Elouargahi, 75’ Bachar, 80’K.Janssens.

RODE KAART: 80’ Bachar (2x geel).

SCHEIDSRECHTER: Lenn Fauconnier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!