Vlotte zege in corona-inhaalwedstrijd.

Vlotte zege in corona-inhaalwedstrijd.

FC Wezel Sport

4 - 0

K. Bevel FC

Competitie

1

Datum

8 december 2021 20:00

Scheidsrechter

Dimitrim Heylen

Accommodatie

Onbekend

Onze ploeg nam tegen Bevel meteen het initiatief en zette de bezoekers onder druk. En dat resulteerde al snel in het openingsdoelpunt. In de 10' werd Mart van de Gevel op rechts vrijgespeeld, Mart schoof de bal haarfijn over de grond tot bij de inlopende Nico Hoes die snoeihard binnenschoot: 1-0!

Wezel bleef de bezoekende defensie bestoken maar groot doelgevaar leverde dat niet op. Op het halfuur passeerde Jentl Gaethofs op links enkele verdedigers en ging zelf zijn kans op doel, de bal scheerde de deklat. Bij een van de schaarse tegenprikken van de bezoekers kreeg ex-Wezel Sportspeler (én topschutter destijds!) Nick Van Peer een goede kopbalkans maar lange Nick miste.

Kort na de aftrap van de 2de helft gooide Jentl Gaethofs de bal hoog voor doel, Nico Hoes en Mart van de Gevel sprongen naar de bal, het was Nico die de bal even beroerde en meteen voor zijn tweede goal van de avond tekende: 2-0.

En onze ploeg bleef het gaspedaal induwen. In de 57' zette Mart van de Gevel een vlotte aanval op, hij stuurde op rechts Jarne Mols diep, Jarne ging de 16 in, passte gemeten tot bij de inlopende Sten Janssen en die kende geen genade: 3-0! 

In de 72' plaatste Mart Van de Gevel een voorzet-schot voor doel, Nico Hoes kwam centimeters te kort om binnen te tikken.
Bij het ingaan van het slotkwartier bereikte Jarne Mols Jens Driesen die nipt over het doel kopte. 
De ingevallen Kjell Ven mocht van coach Sepp De Roover zijn aanvallende talenten tonen. Kjell spurtte met de bal aan de voet de 16 in. Kjell toonde zich onbaatzuchtig, had zelf kunnen afdrukken maar passte tot bij Mart Van de Gevel die de 4-0 op een presenteerblaadje aangeboden kreeg en binnen legde.

Doelpunten:
10' - Nico Hoes 1-0
47' - Nico Hoes 2-0
56' - Sten Janssen 3-0
78' - Mart van de Gevel 4-0

Ploegopstelling KFC Wezel Sport A:
Baeten Glenn (GK), Mols Jarne, Kolen Bart (74' Dekort Bjarne), Biemans Bart, Vosters Wouter (C), Driesen Jens, Janssen Sten, Van de Gevel Mart Jan Anton, Janssens Kevin (53' Ven Kjell), Gaethofs Jentl, Hoes Nico (74' Dufour Guy).
Wisselspeler: Brent Van Doninck (GK).

Scheidsrechter: Dimitri Heylen, bijgestaan door Sammy Puttemans en Vincent Diels. 
 
 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!