Vlotte zege in corona-inhaalwedstrijd.

Vlotte zege in corona-inhaalwedstrijd.

KSV Bornem

1 - 2

FC Wezel Sport

31'
Gilles De Sager (corner)
68'

Competitie

1

Datum

15 december 2021 20:00

Scheidsrechter

Saenen Gerry

Accommodatie

Onbekend

De corona-inhaalwedstrijd tegen KSV Bornem op het veld van FC Oppuurs kon op 1 december niet doorgaan omdat het veld onbespeelbaar was. Tweede keer, goede keer. Het veld lag er zeer zwaar bij maar de Geelse ervaren referee Gerry Saenen oordeelde het speelveld speelklaar. Onze ploeg zette van bij de aftrap veel druk op de Bornemse defensie. Nico Hoes werd afgeblokt door keeper Pepermans, Bart Biemans zette Mart van de Gevel alleen voor de keeper die in de voeten ging, Sten Janssen schoot na een knappe aanval van op de kleine backlijn over, Kobe Stokmans knalde vanuit een scherpe hoek op de keeper, na een derde corner op rij tikte Mart binnen, echter vanuit offside-positie, Bart Biemans bracht Mart andermaal in schietpositie, vanuit de draaiing knalde onze spits nipt naast. De wedstrijd was 11 minuten bezig!
 
Na 27' was het welletjes. Wouter Vosters en Jentl Gaethofs speelden op links de Bornemse defensie tureluurs, Wouter vond voor doel Mart van de Gevel die beheerst afwerkte: 0-1! Amper 4 minuten later, vrije trap op links, Jentl Gaethofs hard en precies tot bij de mee opgerukte Wouter Vosters, 0-2!
De "thuisploeg" moest geregeld aan de noodrem trekken, ref Saenen behield de controle.
 
In de beginfase van de tweede periode kreeg onze ploeg meerdere kansen om de wedstrijd toen al definitief te beslissen. Mart van de Gevel was, in de kleine backlijn, te zelfzeker en miste, Kjell Ven knalde rakelings over vanop de 16, Kobe Stokmans zag zijn loeier afgeweerd door goallie Pepermans, ook de rebound van Nico Hoes werd door de Bornemse keeper onschadelijk gemaakt, Jentl Gaethofs bracht Kobe Stokmans in schietpositie, zijn schot ging nipt over.
Bij een van de schaarse tegenstoten versierde Bornem in de 68' een hoekschop. Gilles De Sager verlengde die hoekschop met het hoofd via de onderkant van de deklat in doel: 1-2. Het jonge Bornemse team ging op hun enthousiasme op zoek naar meer. Ons team toonde echter voldoende maturiteit om de wedstrijd te controleren en de beoogde drie punten mee naar huis te nemen.
 
 
 
Ploegopstelling KFC Wezel Sport A:
Baeten Glenn (GK), Biemans Bart, Vosters Wouter (C), Ven Kjell (61' Driesen Jens), Mols Jarne, Kolen Bart, Hoes Nico (61' Janssens Kevin), Van de Gevel Mart Jan Anton, Janssen Sten, Gaethofs Jentl, Stokmans Kobe.
Wisselspelers: Brent Van Doninck (GK), Dekort Bjarne.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!